TOLEKA AB är ett familjeföretag som startades 1985, då med buntband som första produkt. Ganska snabbt tog vi även in testsladdar och mättillbehör, som under många år var vår största produktgrupp. Efterfrågan av varningsljus och sirener på den svenska marknaden ökade efter ett par år och vi tog då även in detta i vårt sortiment. Därefter så har flera olika produktgrupper tagit plats i vårt sortiment och nu senast LED-belysning för industrier.

Några av våra främsta mål är att ha ett brett produktsortiment, vara flexibla, vara lyhörda för marknadens behov samt att alltid ge kunden den bästa möjliga service. Hos oss ska ni som kund kunna hitta "vanliga" men också mer "udda" produkter som lagervaror.

Sedan 1995 så är vi belägna i Gustavsberg en bit utför Stockholm, där vi har kontor och lager i våra egna lokaler.

Med alla dessa år bakom oss ser vi oss som en kunnig och solid leverantör som sätter kundens önskemål främst. Vi väljer uteslutande våra tillverkare och samarbetspartners utifrån kvalitet och möjlighet till ett nära samarbete. Vi levererar produkter inom den svenska industrin, säkerhetsbranschen och underhållsmarknaden. 

För oss är en nöjd kund en av de viktigaste bitarna i vårt arbete, och vi arbetar utifrån ledorden Kunskap, Kvalitet och Kundservice.

TOLEKA's personal befinner sig på de svenska vägarna dagligen, vi kommer gärna och besöker er där ni anser att det passar er bäst. Våra demobilar är fullt utrustade med våra produkter, så att ni som kund kan få testa på plats hos er i eran miljö eller bara skaffa er en uppfattning genom en demonstration av de produkter som intresserar er.

Vi hjälper även till med tester på plats, ljusberäkning och behovsanalys vid specifika projekt hos er eller er kund.