Industrisäljare Region Norrland


Om TOLEKA

TOLEKA AB är ett familjeföretag som tillhandahåller säkerhetsprodukter för industrin. Sedan 1985 har vi erbjudit produkter av högsta kvalitet, och även om sortimentet har förändrats och utvecklats med tiden så har vi fortsatt att leverera hållbara lösningar med kunden i fokus. Idag erbjuder vi ett brett sortiment mot flera industrier där den gemensamma nämnaren ofta är våra produkters tydliga egenskaper för att klara av extrema miljöer, samt att de utgör lösningar där ”vanliga alternativ” inte räcker till. För oss är det viktigt att vårt produktsortiment genomgående håller en hög kvalitet då vi jobbar mot kunder som både kräver och förväntar sig det.

 

Om tjänsten

Vi söker nu efter en ny säljare som kommer att ansvara för region Norrland där det dagliga arbetet kommer att bestå i att fortsätta bearbeta våra befintliga kunder i regionen, men också ta taktpinnen när det kommer till att hitta nya kunder och försäljningsmöjligheter. I rollen som säljare på TOLEKA så kommer du variera din tid med att ibland vara ute på resande fot för att göra kundbesök och ibland jobba hemifrån. Du kommer även att arbeta med behovsanalyser, produktdemonstrationer, produkttester samt uppföljning av dina projekt. 

I den här tjänsten fungerar du som generalist där du besitter kunskap om hela vårt sortiment och till hjälp har du våra specialister på företaget när det är nödvändigt. Vi jobbar som ett team med regelbundna avstämningar så du står aldrig själv i din roll som säljare, trots avståndet. Vi jobbar både mot industrier och gruvor etc. men även mot installatörer samt grossister och din utmaning blir i huvudsak att sälja in våra produkter för deras kommande projekt.

Vi introducerar dig på företaget med utbildning i våra lokaler utanför Stockholm samt gemensamma kundbesök med våra erfarna säljare för att du i lagom takt ska kunna tillgodose dig kunskap om vår verksamhet.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från försäljning, är van att göra ingående behovsanalyser och rekommendera rätt produkt för rätt applikation. Att du älskar försäljning och har en passion för att göra affärer ser vi som en självklarhet samt att du är en lagspelare och vill bidra till att vi blir ett framgångsrikt team. Vi värderar högt att du har vilja och attityd att utvecklas ihop med verksamheten och att du är positiv, lojal och helst av allt passionerad i att få vara med och bidra och påverka resan.

Vi söker dig som:

♦ Har minst en gymnasieutbildning 

♦ Har erfarenhet av teknisk försäljning mot industri

♦ Behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift

♦ Har erfarenhet av affärs- samt CRM-system (vi jobbar i MAC-miljö)

♦ Har förståelse för att man i denna roll stundom är på resande fot och stundom arbetar hemifrån

♦ Besitter grundläggande kunskap inom elektronik

♦ Har B-körkort

 

Låter detta intressant så skicka in ditt CV till jobb(at)toleka.se.